Maku

Siskonmakkara-vihanneswok

15 min
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Mervi Melasniemi
Kuvat Johanna Kinnari

Ainekset (4 annosta)

  • 6 dlvettä
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 400 gsiskonmakkaroita
  • 2 rklruokaöljyä
  • 500 gwok-kasviksia (pakaste)
  • 1 rklkalakastiketta
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklriisiviinietikkaa
  • 2 rkltuoretta korianteria (hienonnettuna)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Kuumenna vesi kattilassa ja lisää liemikuutio.

Puserra siskonmakkarapalloset liemeen ja anna kiehua pari minuuttia. Nosta kattila levyltä.

Kuumenna rasva vokissa tai isossa paistokasarissa. Lisää jäiset vihannekset ja kuumenna välillä sekoittaen.

Lisää maustekastikkeet, siskonmakkarat ja niiden keitinlientä. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.

Lisää valmiin siskonmakkara-vihanneswokin pinnalle hienonnettua korianteria.

•Tarjoa makkaravokin kanssa nuudeleita ja makeaa chilikastiketta.

MITÄ PIDIT?
0