Maku

Sipulirelissi – mehevä liharuokien lisuke

2 h 45 min
GL
KA
LA
MA
MU
VE
0
0

Voissa ja sokerissa paahdetut sipulilohkot hautuvat meheväksi relissiksi, joka sopii erityisesti lihalle lisukkeeksi. Kokeile mausteeksi timjamia, rosmariinia ja kirpakkaa balsamiviinietikkaa.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (2 dl valmista relissiä)

  • 2 (à 150 g)punasipulia
  • 2 (à 150 g)keltasipulia
  • 10 cm:n pätkäpurjosipulia
  • 25 gvoita
  • 1/2 dlfariinisokeria
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1/2 rkutimjamia
  • 1/4 dlhillo-marmeladisokeria
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1oksa rosmariinia

Tee näin

2 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN2 h
MITÄ PIDIT?
0