3,7(6)
Sipulichutney
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
Munaton
45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min
18.12.2013
 |
Maku
Reseptin ainekset
10 annosta
1 kgpunasipulia
3 kplomenaa (kirpeää)
3/4 dlrypsiöljyä
3/4 dlpunaviinietikkaa
2 dlfariinisokeria
1 tlsuolaa
3/4 tlmustapippuria
3 kpltähtianista

Kuori ja leikkaa sipulit neljään lohkoon. Leikkaa lohkot ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.

Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää etikka, fariinisokeri ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Jäähdytä ilman kantta, jolloin ylimääräinen kosteus haihtuu.

Tarjoa sipulichutney kinkun kanssa ja käytä alkupaloihin.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo