Maku

Sipulichutney

45 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
GL
KA
LA
MA
MU
3.7
1
Julkaistu: 18.12.2013


Ainekset (10 annosta)

  • 1000 gpunasipulia
  • 3 kplomenaa (kirpeää)
  • 3/4 dlrypsiöljyä
  • 3/4 dlpunaviinietikkaa
  • 2 dlfariinisokeria
  • 1 tlsuolaa
  • 3/4 tlmustapippuria
  • 3 kpltähtianista
Tulosta

Kuori ja leikkaa sipulit neljään lohkoon. Leikkaa lohkot ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi.

Kuullota kasvikset öljyssä. Lisää etikka, fariinisokeri ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 20 minuuttia. Jäähdytä ilman kantta, jolloin ylimääräinen kosteus haihtuu.

Tarjoa sipulichutney kinkun kanssa ja käytä alkupaloihin.

1 kommentti