Kotivinkki

Sipuli-punajuurilisäke

10 min
3.75
0


 

Tulosta
Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Katja Lösönen, Kristiina Hemminki

Ainekset

  • 1punasipuli
  • 3uuden sadon punajuurta
  • 2kotimaista omenaa
  • 1 rklöljyä
  • parirosmariininoksaa
  • suolaa
  • 2 rkljuoksevaa hunajaa
  • 2 rklbalsamicoa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

1. Kuori ja paloittele sipulit ja punajuuret. Huuhdo omenat ja paloittele ne. Kuumenna öljy pannulla. Lisää joukkoon sipulit, punajuuret ja omenat. Kypsennä noin viisi minuuttia. Silppua rosmariini ja lisää pannulle.

2. Lisää pannulle suola, juokseva hunaja ja balsamico. Anna kiehahtaa ja kypsennä miedolla lämmöllä vielä muutama minuutti.

3. Tarjoa lisäke grillattujen makkaroiden ja uuden sadon papujen ja ruusukaalien kera.  

Lisäke säilyy jääkaapissa muutaman päivän. Se sopii liharuokien ja salaatin seuraksi.

MITÄ PIDIT?
3.75