Maku

Sinappinen kantarellimuhennos

30 min
GL
KA
MU
4.33
0

Sinappinen kantarellimuhennos on mitä mainioin kaveri kalalle ja keitetyille perunoille. Tuoreiden sienten ja sinapin makuparia ei voita mikään!
Tulosta
Teksti Johanna Rusanen-Kartano
Kuvat Timo Villanen

Ainekset (4 annosta)

Sinappinen kantarellimuhennos

  • 10 dlkantarelleja (puhdistettuna ja paloiteltuna)
  • 2 rklvoita
  • 1 kplsipulia
  • 200 gtuorejuustoa (kantarelli)
  • 2 dlruokakermaa
  • 2 rkldijoninsinappia
  • 1 tlviherpippuria (murskattuna)
  • 2 tlrakuunaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min

Sinappinen kantarellimuhennos valmistuu näin:

  1. Haihduta silputuista kantarelleista vesi pois kuivalla kuumalla pannulla. Lisää joukkoon voi ja sipuli.
  2. Lisää pannulle tuorejuusto, kerma ja sinappi. Anna sakeutua muhennokseksi.
  3. Mausta kantarellimuhennos viherpippurilla ja rakuunalla.

Vinkki!

Nauti kantarellimuhennos suolakuoressa kypsennetyn ahvenien tai keitetyn perunan kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.33