Sinappikuorrutettu possunfilee

45 min
4
0

Sinappikuorrutettu possunfilee

GL
0
4
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Pekka Vainonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1200 gporsaan sisäfileetä

Kuorrute

  • 4 rkldijoninsinappia
  • 4 rklmajoneesia
  • 50 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raasteena)
  • 2 rkltuoretta salviaa (silputtuna)
  • 1 tlsokeria
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (murskattuna)
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 1/4 tlmerisuolaa

Paistamiseen

  • 2 rklvoita

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Nosta lihat hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Ruskista fileet voissa pannulla kauniin ruskeiksi.

Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Sivele seosta ruskistettujen lihafileiden päälle. Kypsennä fileitä 200 asteissa uunissa 20–30 minuuttia tai niin kauan, kunnes lihasta irtoava neste on kirkasta.

Anna fileiden vetäytyä hetki ennen leikkaamista.

•Tarjoa viipaleet yhdessä salvia-valkoviinikastikkeen, kesäkurpitsaviipaleiden, herneenpalkojen ja -versojen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä