Kotivinkki

Sillikaviaari leivän päälle

0
0


 

Tulosta
Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Kristiina Hemminki

Ainekset

  • 4sillifileetä
  • pieni nippukevätsipulia
  • 2keitettyä luomukananmunaa
  • paritillin oksaa
  • 1 prkkevyttä ranskankermaa
  • 2 tlsitruunamehua
  • 1 tlrouhittua mustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Pilko sillifileet pienen pieniksi paloiksi, lähes hakkelukseksi. Silppua kevätsipulit ja leikkaa munat pikkupaloiksi.

2. Silppua tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.  

Sillikaviaari maistuu myös seuraavana päivänä. Säilytä se jääkaapissa tiiviisti suljetussa rasiassa.

MITÄ PIDIT?
0