Maku

Sillihöystö ja nuotioperunat

45 min
0
0

Sillihöystö ja nuotioperunat

GL
0
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Antti Sepponen
Tulosta
Mainos

Ainekset (5 annosta)

  • 500 guutta perunaa (keitettynä)
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklsitruunamehua
  • 4 rkltuoretta tilliä (hienonnettuna)

Sillihöystö

  • 150 gsillifileetä
  • 2 kplkeitettyä munaa
  • 1/4 kplkurkkua
  • 1/2 kplomenaa
  • 1/2 dlsipulia
  • 2 rklkapriksia
  • 2 dlkermaviiliä (rasvaa 3,5 %, vähälaktoosinen)

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN20 min

Aloita sillihöystöstä. Hienonna sillifileet ja munat. Kuutioi kurkku sekä kuorittu omena ja sipuli.
Sekoita kala, muna, kasvikset ja kaprikset kermaviiliin. Anna sillihöystön maustua jääkaapissa.
Kääri perunoiden ympärille 3–4 kerrosta foliota. Kuumenna pakettia nuotion hiilloksella tai grillissä välillä käännellen noin 20 minuuttia. Voit myös lämmittää paketin 225-asteisessa uunissa.
Sekoita öljy, sitruunamehu ja tilli. Kaada seos kuumien perunoiden joukkoon.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä