Kotivinkki

Silli-tuorejuustotorttu

4 h 40 min
0
0

Panosta kalapöytään! Kermainen sillitorttu ja saaristolaisleipäpohja muodostavat täydellisen makuyhdistelmän, joka sopii vaikka sellaisenaan joulupöydän alkuruoaksi tai näyttäväksi keskipisteeksi runsaassa kalapöydässä.
Tulosta
Kuvat Elvi Rista

Ainekset (10-12 annosta)

  • 75 gvoita
  • 225 gsaaristolaislimppua (10–12 viipaletta)
  • 75 gvoita

Täyte

  • 2liivatelehteä
  • 500 gmatjessilliä
  • 1punasipuli
  • 2 rklruoho- tai kevätsipulia
  • 1 rkltilliä
  • 400 granskankermaa (2–3 prk)
  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 1 rklsitruunan mehua

Koristeluun

  • punasipulia ja tuoretta tilliä

Tee näin

4 h 40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN4 h
MITÄ PIDIT?
0