Kotivinkki

Silakkavartaat

{
Aktiivinen
Passiivinen
Silakkavartaat valmistuvat uunissa 10 minuutissa. Kalan lisäksi vartaisiin uuden sadon sipuleita ja kirsikkatomaatteja. Silakkafileet saavat makua sipulisesta sinappiseoksesta.
0
1
Julkaistu: 2.4.2012


Reseptin ainekset

  • 300 gsilakkafileitä
  • suolaa
  • sipulinvarsia
  • 2 rklrouheista sinappia
  • uuden sadon pikkusipuleita
  • kirsikkatomaatteja
  • 2valkosipulia
  • öljyä
  • rouhittua mustapippuria
Tulosta

Silakkavartaat valmistuvat näin:

Aseta silakat leivinpaperille nahka alaspäin. Ripottele päälle suolaa. Hienonna muutama sipulinvarsi sinappiin. Valele fileet sinappiseoksella. Kääri fileet tiukoiksi rulliksi, aloita kapeammasta päästä.

Kuori ja halkaise sipulit. Pujota vartaisiin silakkarullia, sipuleita ja tomaatteja. Aseta vartaat, kuoritut valkosipulinkynnet ja parhaat sipulinvarret uunipannulle.

Valele vartaat ja muut ainekset öljyllä, mausta mustapipurilla.

Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.

1 kommentti