Maku

Silakkapihvit ja kvinoa-parsakaalilisäke

35 min
5
0

Silakkapihvit ja kvinoa-parsakaalilisäke

MU
0
5
Silakkapihvit ovat helppo ja herkullinen arkiruoka! Tässä reseptissä silakkapihvit täytetään raikkaasti tuorejuustolla ja tarjotaan kvinoa-parsakaalilisäkkeen kanssa. Nams!
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Joonas Vuorinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gsilakkafileitä
  • 1 dlruisjauhoja (tai täysjyvävehnäjauhoja)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 13%)
  • 2 tlpunaista currytahnaa

Kvinoa-parsakaalilisäke

  • 2 dlkvinoaa
  • 400 gparsakaalia

Lisäksi

  • Vettä ja suolaa kvinoan keittämiseen

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN25 min

Kääntele silakkafileiden nahkapuoli jauhoissa. Mausta silakkafileet suolalla ja pippurilla.

Sekoita kulhossa tuorejuusto ja currytahna. Levitä seos puolelle silakkafileistä.

Nosta loput silakkafileistä päälle kansiksi.

Siirrä silakkafileet leivinpaperin päälle uunipellille.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 20 minuuttia.

Huuhtele kvinoa hyvin juoksevalla vedellä, tiheässä siviilässä.

Keitä kvinoaa suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia.

Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi.

Lisää parsakaalinkukinnot kvinoan sekaan.

Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia tai kunnes kvinoa on kypsää. Valuta kvinoa tarvittaessa.

Tarjoa kvinoa-parsakaalilisäke silakkapihvien kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä