Maku

Siitakkeita, parsakaalia ja pinaattia

15 min
GL
KA
LA
MA
MU
5
0


 

Tulosta
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen

Ainekset (2 annosta)

  • 200 gsiitakesieniä
  • 50 gpinaattia
  • 1/2 kplparsakaalia
  • 1/2 rklseesaminsiemeniä

Kastike

  • 2 rklrypsiöljyä
  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 tlseesamiöljyä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Silppua kuorittu sipuli ja nosta sivuun. Pane pannulle viipaloidut sienet öljyjen kanssa. Paista hetken ajan ja lisää sekaan puhdistetut pinaatinlehdet. Jatka paistamista muutama minuutti ja lisää soija ja viinietikka. Kuumenna ja nosta tarjolle paahdetuilla seesaminsiemenillä koristeltuna.

MITÄ PIDIT?
5