Maku

Sienipestopasta – suppilovahveroista surautettu pesto on rakkautta ensi haarukallisella

15 min
0
0

Sienipestopasta hurmaa takuulla sinutkin! Laita pasta kiehumaan, suppispesto surraamaan ja kas, herkkuateria onkin jo valmis.
Tulosta
Kuvat Timo Villanen

Ainekset

Sienipesto

  • 6 dlsuppilovahveroita
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 dlauringonkukansiemeniä
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 4 rklpastan keitinvettä
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 rkubasilikaa
  • 1 dlparmesaaniraastetta
  • ½ tlsuolaa

Lisäksi

  • 300 gpappardellea

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0