Pikaruokaa luonnosta! Rapsakat sieninugetit ja raikas yrttiaioli ovat sienestäjän suosikkisuolapala
30 min
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
Lampaankäävästä valmistetut nugetit ovat kaikkien herkkua, sillä kiinteämaltoinen sieni on kuin tehty nugettien ja pihvien raaka-aineeksi.
KA
5
Kuvat
Julkaistu 15.8.2022

Pikaruokaa luonnosta! Rapsakat sieninugetit ja raikas yrttiaioli ovat sienestäjän suosikkisuolapala
Reseptin ainekset (4 annosta)
- noin 600 glampaankääpää
- 1 dlpankokorppujauhoja
- ½ tlsuolaa
Paistamiseen
- ½ dlrypsiöljyä
- 2 rklvoita
Yrttiaioli
- 2 dlmajoneesia
- 1 dlyrttejä hienonnettuna, esim. persiljaa, basilikaa, timjamia, ruohosipulia
- 1valkosipulinkynsi
- ½ tlmustapippuria
Sieninugetit ja yrttiaioli – ohje:
- Puhdista lampaankäävät ja paloittele noin 4 × 5 cm paloiksi. Riko muna kulhoon ja sekoita haarukalla. Mittaa pankokorppujauhot toiseen kulhoon ja lisää suola.
- Kasta sienipalat yksitellen ensin munassa ja kierittele sen jälkeen pankoseoksessa.
- Kuumenna pannulla voita ja öljyä, kunnes voi hiukan ruskistuu. Nosta lampaankääpänugetteja pannulle ja kypsennä muutamia minuutteja käännellen, kunnes ne ovat kauttaaltaan kullanruskeita.
- Sekoita majoneesiin hienonnetut yrtit ja valkosipuli sekä mustapippuri. Tarjoa lampaankääpänugettien kanssa.

Tofunugetit – rapeat kasvisnugetit hurmaavat niin lapset kuin aikuisetkin
Maku

Lampaankääpäpihvit
Maku

Vuohenjuusto-sienihampurilaiset – nämä kasvishampparit vievät nälän hauskalla tavalla
Maku

Sienistroganoff
Maku

Valkoinen pizza fenkoli-herkkusienitäytteellä – ohje, joka saa sinut ihastumaan pizza biancon makumaailmaan
Maku

Herkkusienisiivet – aloita naposteltavien uusi aikakausi ja testaa helpot vegewingsit
Meillä kotona

Ruusukaalisiivet – rapeat ja makoisat pallerot haastavat perinteiset wingsit
Meillä kotona

Siivet kukkakaalista
Maku