Kotivinkki

Sieni-tofuvokki

0
0

Sieni-tofuvokki

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 3 dlsuppilovahveroita
  • noin 10 cm:npala purjoa
  • 150 gkesäkurpitsaa
  • 200 gmarinoitua tofua
  • öljyä
  • currya
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 rkljuoksevaa hunajaa
  • ½ rklinkivääritahnaa
  • muutamaoksa tuoretta korianteria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo ja paloittele sienet, purjo ja kesäkurpitsa. Valuta ja paloittele tofu.

2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää curry pannulle ja sekoita pari minuuttia.

3. Lisää pannulle sienet, purjo, kesäkurpitsa ja tofu. Kääntele aineksia ja kypsennä noin 5 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä.

3. Lisää pannulle soijakastike, juokseva hunaja ja inkivääritahna. Hauduta vielä muutama minuutti.

4. Hienonna korianteri vokkiin.
 

Vinkki!

Vinkki: Vokki sopii lounasevääksi ja on kätevä lämmittää mikrossa. Tuhdimman annoksen saat, kun tarjoilet vokin kokojyvänuudeleiden kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä