Kotivinkki

Sieni-parsakaalikeitto

0
0

Sieni-parsakaalikeitto

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 200 gsiitakesieniä
  • öljyä
  • rouhittua mustapippuria
  • suolaa
  • 1 pktvalmista parsakaalikeittoa
  • 1parsakaali
  • 2 dlkasvisrasvakermaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Huuhdo ja paloittele sienet.

2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sienet ja kypsennä niitä noin 5 minuuttia tai kunnes niistä on haihtunut enin neste. Mausta sienet.

3. Valmista keitto pakkauksen ohjeen mukaisesti.

4. Huuhdo ja paloittele parsakaali pieneksi ja lisää keittoon. Kypsennä keittoa noin 10 minuuttia. Lisää kasvisrasvakerma.

5. Lisää sienet keittoon ja hauduta vielä muutama minuutti.
 

Vinkki!

Voit käyttää keittopohjana myös valmista purjo-perunakeittoa tai jotakin muuta suosikkiasi.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä