Maku

Sienestäjän suppilovahveropiiras

55 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Sienipiiraan salaisuus on yksinkertaiset raaka-aineet. Tässä reseptissä sienen maku on ykkösjuttu.
4
0
Julkaistu: 30.12.2015


Ainekset (6 annosta)

Pohja

  • 100 gvoita
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 2 rklvettä

täyte

  • 1 ltuoreita suppilovahveroita
  • 2 kplsipulia
  • 1 rklvoita
  • 1 tltimjamia
  • 2 kplkananmunaa
  • 2 dlkermaa
  • 1 tlsuolaa
Tulosta

Valmista pohja nyppimällä huoneenlämpöinen voi jauhoihin ja lisää lopuksi vesi. Laita taikina jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Puhdista sienet ja paloittele ne pienemmiksi. Hienonna myös sipulit.

Laita sienet pannulle ja paista niitä hetki kunnes neste on haihtunut.

Lisää voi ja hienonnetut sipulit. Paistele hetki kunnes sipuli on kuullottunut. Mausta seos ja nosta jäähtymään.

Painele taikina piirasvuokaan ja lisää täyte.

Kaada päälle munakermaseos.

Paista 200 asteessa noi 30-40min kunnes pinta on kauniin värinen. 

Voit halutessasi lisätä päälle vielä juustoraastetta.

Kommentoi »