Maku

Shakshuka

30 min
4.3
6

Vaikeasta nimestään huolimatta lämmittävä shakshuka on superhelppo valmistaa! Mausteisessa tomaattiliemessä kananmunat kysyvät täydellisen meheviksi ja fetajuusto viimeistee annoksen. Tämä lohturuoka sopii niin brunssille kuin päivällisellekin pitaleivän kera!
Tulosta
Kuvat Timo Pyykkö

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kpltuoretta chiliä (vihreää)
  • 1 kplsipulia
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 1 tlkorianterinsiemeniä (murskattuna)
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/2 tljuustokuminaa
  • 450 gtomaattia (kokonaisia, säilöttyjä)
  • 1 dlvettä
  • 1 tlsokeria
  • 1/2 tlsuolaa
  • 6 kplmunaa
  • 100 gfetajuustoa (rasvaa 25 %)
  • 60 gkapriksia (1 prk pieniä, 60 g / 90 g)
  • 2 dllehtipersiljaa (silputtuna)
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • 4 kplpitaleipää

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 min
MITÄ PIDIT?
4.3