Maku

Seljankukkatoti

5 min
3.9
0

Seljankukkatoti

GL
KA
LA
MA
MU
0
3.9
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 2 dlseljankukkamehua (tiivisteenä)
  • 10 dlvettä
  • 1 dlcalvadosia (tai konjakkia)
  • 1 dlkarpaloita
  • 2 kplkanelitankoa

Tee näin

5 min
{
AKTIIVINEN5 min
PASSIIVINEN

Mittaa mehutiiviste, vesi, calvados, karpalot ja kanelitangot kattilaan. Kuumenna lähelle kiehumispistettä, mutta älä keitä.

Poimi kattilasta kanelitangot. Paloittele ne pitkiksi tikuiksi.

Kaada kuuma seljankukkatoti lusikalla varustettuihin laseihin. Jaa karpalot ja kanelitikut (tai kokonaiset kanelitangot) laseihin.

  • Lapsille sopivaa alkoholitonta totia saat jättämällä calvadoksen pois.
MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä