Kotivinkki

Seiti-artisokkapasta

0
0

Seiti-artisokkapasta

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 250 gpastaa
  • 300 gpakasteseitikuutioita
  • 1 tlklatva-artisokkaa öljyssä
  • 5 kplaurinkokuivattua tomaattia
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 ruukkutimjamia
  • 1 ruukkuruohosipulia
  • 1 kplvihreä chili
  • 1 rklsitruunanmehua
  • ½ tlmustapippuria
  • 1 dlparmesaaniraastetta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Keitä pasta kypsäksi. Huuhtele ja jäähdytä.

2. Valuta artisokka ja aurinkokuivatut tomaatit öljystä. Paloittele ne.

3. Hienonna timjami, ruohosipuli ja chili, josta siemenet on poistettu.

4. Kuumenna öljy vokkipannun pohjalla. Lisää öljyyn timjami ja chili ja kalakuutiot.

5. Lisää pannulle ruohosipuli, artisokkapalat ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista, kunnes kala on kypsää.

6. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi keitetty pasta. Sekoita joukkoon parmesaania.

Vinkki!

Osta: pastaa, pakasteseitikuutioita, latva-artisokkaa, aurinkokuivattuja tomaatteja, ruukku ruohosipulia, ruukku timjamia, vihreä chili, sitruunanmehua, parmesaania

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä