0(0)
Savusilakka-pinaattipannari
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Terveellinen silakka maistuu myös pannarissa, usko pois!
17.2.2017
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
2-3 annosta
3kananmunaa
1 ½ dlkevytmaitoa
2 dlvehnäjauhoja
½ tlsuolaa
½ tlsokeria
¼ tlmustapippuria
4palaa pakastepinaattia (noin 40 g)
200 gsavusilakoita
2kevätsipulia
2 rklvoita
Kermaviilikastike
1 dlkermaviiliä tai ranskankermaa
3 rkltuoretta tilliä
1 rklsitruunan mehua
½ tlsuolaa
⅓ tlmustapippuria

1. Pane uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Nosta pannu (halk. 24 cm tai 2 pienempää) kuumenevaan uuniin 10 minuutiksi.

2. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito, jauhot, suola, sokeri ja pippuri. Sulata pinaatit mikrossa ja lisää taikinaan. Anna turvota hetki.

3. Perkaa silakat. Viipaloi kevätsipulit.

4. Ota pannu uunista, lisää pannulle voi ja kaada taikina sen päälle. Levitä päälle sipulit ja kalat. Nosta pannu takaisin uuniin ja paista 20–30 minuuttia.

5. Mausta kermaviili hienonnetulla tillillä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa pinaattipannarin kanssa.

Suosittelemme myös näitä

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.