Maku

Savuselleripyree

1 h 5 min
4.5
0

Savuselleripyree

GL
KA
MU
0
4.5
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 500 gjuuriselleriä
  • 2 dlranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1 rklmakeaa chilikastiketta
  • 1/2 tlbalsamiviinietikkaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Lisäksi

  • savustuspussi

Tee näin

1 h 5 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN45 min

Kuori selleri ja leikkaa noin puolen sentin viipaleiksi. Sujauta selleripalat savustuspussiin ja savusta uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti ensin 270 asteessa 15 min, sitten 175
asteessa 30 min. Anna jäähtyä pussissa.

Soseuta savusellerit sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa ranskankerman ja mausteiden kanssa. Tarkista savuselleripyreen maku.

Tarjoa savuselleripyrettä lampaankyljysten kera.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä