Maku

Savuporoa kurkkuvyötettynä

25 min
{
Aktiivinen25 min
Passiivinen
GL
MU
3
0
Kuvat Timo Villanen


Ainekset (8 kpl)

  • 100 gkylmäsavustettua poroa

Täyte

  • 150 gtuorejuustoa
  • 2 rklruohosipulia (silputtuna)
  • 1/2 tlkatajanmarjoja (murskattuna)
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlsokeria
  • 2 dlituja
  • 50 gsalaattisekoitusta
  • 1 kplkurkkua
Tulosta

Aseta leikkeleviipaleet pareittain vähän limittäin työpöydälle.

Sekoita tuorejuustoon ruohosipuli, katajanmarjat, suola ja sokeri. Sivele seosta leikkeleille.

Yhdistä idut ja salaattisekoitus. Jaa seos leikkeleille. Kiedo poro tuuteiksi.

Vedä juustohöylällä kurkusta pituussuunnassa suikaleita ja kiedo tuutin ympärille. Tarjoa savuporo-kurkkuvyötetyt suupalat alkupalana sellaisenaan tai keitettyjen puikuloiden kera.

MITÄ PIDIT?
3
Kommentoi »