Savulohi-herneleivät

0
0

Savulohi-herneleivät

Kasaa rapeiden leipäsiivujen päälle ihanan makuista hernepyreetä ja lämminsavulohta. Ripottele päälle kapriksia ja herneenversoja. Leivät on nopea ja näyttävä tarjottavat aamiaisella tai brunssilla!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gherneitä (pakaste)
  • 1 rklvoita
  • 1 rklsitruunamehua
  • suolaa ja mustapippuria (raastettuna)
  • maalaisleipää
  • 400 glämminsavulohta
  • 2 rklkapriksia
  • herneenversoja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kiehauta herneitä pari minuuttia ja valuta vesi pois siivilässä. Soseuta herneet sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon voi ja sitruunamehua. Mausta suolalla ja pippurilla.

Paahda maalaisleipäviipaleet rapeiksi. Lusikoi päälle hernepyreetä. Asettele päälle reilu kerros lämminsavulohta.

Ripottele päälle kapriksia ja herneenversoja.

Vinkki!

Voit silputa yrttejä hernepyreeseen. Kokeile vaikkapa lehtipersiljaa tai ruohosipulia!
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä