Savulammaskeksit

10 min
0
0

Savulammaskeksit

MU
0
0
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 50 getikkapunajuurta
  • 2 rklranskankermaa (rasvaa 28 %)
  • 75 gsavustettua lammasta (ohuina viipaleina)
  • 12 kplhapankorppuja

Koristeeksi

  • 1 dlviinisuolaheinää

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Leikkaa punajuuri pieniksi kuutioiksi. Kääntele joukkoon ranskankerma.
Voitele ruiskeksit halutessasi ja nosta savulammasta leivälle. Koristele punajuuriseoksella ja salaatinlehdellä.
Tarjoa savulammaskeksit suomalaisina tapaksina eli snapaksina.
•Voit vaihtaa savulampaan aladobiin tai maalaispalvikinkkuun.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä