3,7(3)
Savukalatäytteiset letut
Maidoton
Laktoositon
45 min
20.6.2011
 |
Maku
Reseptin ainekset
8 kpl
300 gsavukalaa
noin 200 guutta perunaa (keitettynä)
½suolakurkku
1kesäsipuli (varsineen)
1tomaatti
1 dlkevytmajoneesia
1 ½ rklmakeaa chilikastiketta
¼ tlmustapippuria
Lettutaikina
5 dlkivennäisvettä
3 dlvehnäjauhoja (täysjyvä)
1muna
1 dlrypsiöljyä
1 tlsuolaa

Savukalatäytteiset letut valmistuvat näin:

  1. Aloita letuista. Sekoita kaikki aineet taikinaksi ja anna turvota puoli tuntia.
  2. Paista taikinasta isohkoja lettuja pannulla tai muurikassa. Rasvaa ei tarvitse lisätä pannulle taikinan öljymäärän vuoksi.
  3. Perkaa kala nahattomaksi ja ruodottomaksi. Hienonna kala.
  4. Kuutioi perunat pieniksi kuutioiksi. Leikkaa kurkku ja sipuli hienoksi. Paloittele myös tomaatti.
  5. Sekoita kulhossa kalan joukkoon paloitellut kasvikset. Lisää joukkoon majoneesi, chilikastike ja pippuri. Sekoita.
  6. Täytä letut savukalaseoksella tai tarjoa savukalatäyte erikseen.
2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.