Maku

Savukalapyttipannu

30 min
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Susanna Katajisto
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4 annosta)

  • 2 rklvoita
  • 7 kplkeitettyä perunaa (kuutioituna)
  • 1 kplsipulia (pilkottuna)
  • 1/2 kplpurjoa (suikaloituna)
  • 170 gtuoreita herkkusieniä (lohkottuna)
  • 250 gsavukalaa (paloiteltuna)
  • 2 rklteryaki-kastiketta
  • 1/2 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 6 rkltuoretta tilliä (silputtuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Sulata rasva paistokasarissa. Paista perunat, sipuli ja purjo kauniin ruskeiksi ja lisää joukkoon herkkusienet ja savukala.

Anna pyttipannun hautua aina välillä sekoitellen. Mausta ruoka soijakastikkeella, pippurilla ja tillillä. Tarkista maku ja viimeistele halutessasi suolaripauksella.

Tarjoa pyttipannu etikkapunajuurien ja ranskankerman kera.

MITÄ PIDIT?
0