0(0)
Savujuustotäytteiset jauhelihapihvit
munaton
50 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 25 min
Julkaistu 20.7.2005
Maku
Reseptin ainekset 16 annosta
110 gsipulikeittoaineksia
400 gkermaviiliä
1200 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
Täytteeseen
150 gsavujuustoa (esim. Kippari)
1 1/2 dlkivettömiä oliiveja (viipaloituna)
Pinnalle
3 kpltomaattia
1/3 dlkivettömiä oliiveja (viipaloituna)
2 tltimjamia

Sekoita kaksi pussia sipulikeittoaineksia kermaviiliin. Vaivaa jauheliha huolellisesti seokseen. Taputtele kostein käsin puolet jauhelihamurekeseoksesta leivinpaperin päälle, uunipannun kokoiseksi levyksi. Levitä juustoviipaleet tasaisesti levylle. Ripottele oliiviviipaleet tasaisesti juustojen päälle.

Taputtele loppu mureketaikina samankokoiseksi levyksi toisen leivinpaperin päälle. Kumoa levy leivinpaperia apuna käyttäen juustojen päälle kanneksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi.

Leikkaa tomaatit 16 viipaleeksi. Jaa viipaleet tasaisesti jauhelihalevylle. Nostele oliiviviipaleet tomaattien päälle. Ripottele pinnalle vielä timjamia. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Siirrä hiukan jäähtynyt murekelevy leivinpaperin avulla leikkuulaudalle ja leikkaa levystä 16 tasakokoista savujuustotäytteistä jauhelihapihviä.

•Voit kypsentää ja leikata pihvit edellisenä päivänä. Lämmitä pihvit tarjolle foliolla peitettynä ja varo kuumentamasta turhaan, etteivät pihvit kuivu.

Kommentoi »