Maku

Savuhärkäpaisti

2 h 10 min
4.5
0

Savuhärkäpaisti

GL
LA
MA
MU
0
4.5
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Sari Tammikari
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 1500 gnaudanpaistia
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlvalkopippuria
  • 1 rklhp-maustekastiketta
  • 2 dltuoreyrttiseosta (silputtuna)

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN2 h

Hiero paistin pintaan mausteet.
Hauduta paistia paistopussissa 150 asteessa noin 1,5–2 tuntia.
Tarkista lihan kypsyys lämpömittarilla. Kun liha on kypsää, sisälämpötila on noin 68–70 astetta.
Peitä kypsä paisti foliolla ja anna sen levätä vähintään 30 minuuttia ennen leikkaamista.
Tarjoa savuhärkäpaistin kanssa laatikoita ja itse tehtyä kirpeistä marjoista valmistettua hilloa tai hyytelöä.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä