Maku

Savuaromiset karitsan paahtopaistit – maun salaisuus piilee grilliin sujautettavissa savustuslastuissa

1 h 30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h
Kunnon savuaromi vie karitsan paahtopaistit uudelle tasolle! Kääräisä folioon savustuslastuja, sujauta nyytti grilliin ja ryhdy ruoanlaittopuuhiin. Takaamme, että tykkäät!
MU
GL
3.8
0


Ainekset (4 annosta)

  • 600 gkaritsan paahtopaistia

Pintaan

  • 1 rklruokaöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Maustevoi

  • 75 gvoita
  • 1/2 kplvalkosipulia (solo)
  • 2 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 rkltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta minttua (silputtuna)
  • 1/4 tlsuolaa

Lisäksi

  • savustuslastuja grilliin
Tulosta

Savuaromiset karitsan paahtopaistit valmistuvat näin:

  1. Ota paahtopaistit huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista. Hiero lihan pintaan öljyä ja ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.
  2. Valmista maustevoi sekoittamalla pehmeään rasvaan makuaineet. Jos haluat voinappeja, kääri maustevoi voipaperiin tai folioon, muotoile pötköksi ja nosta jääkaappiin jähmettymään.
  3. Esilämmitä grilli ja sujauta ritilälle kourallinen folionyyttiin käärittyjä savustuslastuja antamaan mietoa savuaromia.
  4. Grillaa karitsanpaistit keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Parhaan makunautinnon saat, kun jätät lihan keskeltä hieman punertavaksi.
  5. Tarjoa savuaromiset karitsanpaahtopaistit maustevoinapin sekä kesäpyttiksen kera.

Vinkki!

Etsitkö perinteistä reseptiä? Kurkkaa tämä karitsan paahtopaistien ohje!

MITÄ PIDIT?
3.81
Kommentoi »