Kotivinkki

Saslik-vartaat perinteiseen tapaan – maun ja mehevyyden salaisuus löytyy marinadista

24 h 45 min
0
0

Saslik-vartaiden yön yli marinoitunut lammas on ihanan pehmeää valkoviinietikalla maustetun marinadin ansiosta. Tarjoa herkullisten lammasvartaiden kanssa esimerkiksi makeaksi paistettua hapankaalia.
Tulosta
Teksti Mika Rampa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (6 varrasta)

Saslik-vartaat

  • 500 glampaanpaistia
  • 2sipulia
  • 5valkosipulinkynttä
  • 2 rklvalkoviinietikkaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ½ rkutuoretta timjamia
  • 1 tlsuolaa

Lisäksi

  • grillivartaita

Paistettu hapankaali

  • 500 ghapankaalia
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 rklsokeria

Tee näin

24 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN24 h
MITÄ PIDIT?
0