Särkipizzat
20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
Helpot särkipizzat paistetaan säilykekalasta ja ruisleipäsistä. Särkipizza on helppo ja rukiinen arki-illan ruoka!
MU
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 21.2.2017

Särkipizzat
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 4 kplruispalaleipää (pyöreää, halkaisija 17 cm)
- 350 gtomaattikastiketta (valmis pastakastike)
- 1 tloreganoa
- 150 gjuustoa (rasvaa 25-35 %) (3 dl pizzajuustoraastetta)
- 6 kplaurinkokuivattuja tomaatteja
- 100 gparsakaalia
- 180 gsärkeä (1 prk säilykettä, JärkiSärki tomaatti-yrtit)
Levitä ruisleivät leivinpaperin päälle pellille. Lusikoi leipien päälle pastakastiketta. Ripottele pinnalle oreganoa ja juustoraastetta.
Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit suikaleiksi. Viipaloi parsakaalin kukinnot. Valuta särkisäilyke. Täytä pizzat tomaattisuikaleilla, parsakaalilla ja särkipaloilla.
Paista särkipizzoja 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.