Kotivinkki

Samettinen sienikeitto

0
0

Samettinen sienikeitto

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • rasvaa sienten paistamiseen
  • 100 gsiitakesieniä
  • 2 palaaleipää
  • 2 dlkasvispohjaista kermaa
  • 1 lvalmista sienikeittoa
  • 1–1½ dljuustoraastetta
  • ½ tlProvencen yrttisekoitusta

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuumenna rasva pannulla. Pilko osa sienistä ja paista niitä pannulla muutama minuutti koko ajan käännellen. Jätä muutama sieni kokonaisena leipien päälle.

2. Lisää sienet ja kasvirasvavalmiste keiton sekaan ja jauha tasaiseksi sauvasekoittimella. Kuumenna keitto.

3. Jaa juustoraaste leipäviipaleiden päälle ja aseta sienet päälle. Ripottele päälle yrttiseosta. Kuumenna leipiä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 5 minuuttia.

4. Jaa keitto kippoihin ja asettele leivät päälle.
 

Vinkki!

Valmis sienikeitto maistuu sellaisenaan alkuruokana. Juustoleivät ja sienilisäke tekevät siitä maittavan pääruoan.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä