Maku

Salviaperunat

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
GL
KA
LA
MA
MU
3
0
Julkaistu: 20.6.2011


Ainekset (6 annosta)

  • 600 gperunaa (puikula)
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlpippurisekoitusta
  • 2 dltuoretta salviaa
Tulosta

Pese perunat huolellisesti harjaten. Kuivaa talouspaperiin ja halkaise perunat. Sipaise leikkuupintaan öljyä, rouhi päälle suolaa ja mustapippuria. ”Liimaa” jokaiseen perunaan salvianlehti tai lehden pala. Nostele perunat öljytylle uunipellille salviapinta alaspäin. Kypsennä salviaperunoita 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. •Tarjoa salviaperunat grilliherkkujen kera.

Kommentoi »