Maku

Salviapennet

25 min
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Maarit Cederbeg
Kuvat Nina Kellokoski

Ainekset (4 annosta)

  • 4 dlpastaa (penne)
  • 4 dlrasvatonta maitoa
  • 1 dltuoretta salviaa (silputtuna)
  • 100 gkermajuustoa
  • 2 dlruokakermaa
  • 4 rklparmesaanijuustoa (raasteena)
  • 1/4 tlvalkopippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Keitä pasta suolalla maustetussa väljässä vedessä pakkauksessa olevan ohjeen mukaan napsahtavan kypsäksi. Valuta.

Kuumenna maito yrttisilpun ja juustoraasteen kanssa. Lisää ruokakerma ja mausta kastike.

Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Pöyhäise sen verran, että pastat ehtivät imaista kastikkeen pilleihinsä. Pilko mukaan tuoreita salvianlehtiä ja ripota pintaan parmesaania.

Tarjoa välittömästi.

MITÄ PIDIT?
0