Kotivinkki

Salvialohi ja tomaattisalsa

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 800 glohi- tai kirjolohifileetä
  • suolaa
  • pippuria
  • 1 rklöljyä
  • tuoretta salviaa

Tomaattisalsa:

  • 1 kgkypsiä tomaatteja
  • muutamakevätsipuli
  • 1 prkkapriksia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 2 rkloliiviöljyä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Nypi lohesta ruodot pois. Leikkaa lohi muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi, mutta paina joka toinen viilto vain nahkaan saakka. Taita lohipalat perhosiksi ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

2. Leikkaa tomaattien kärkeen syvät ristikkäisviillot ja purista siemenet pois. Hienonna tomaatit.

3. Sekoita salsan aineet keskenään.

4. Paista lohiperhoset molemmin puolin hienonnetun salvian kanssa öljyssä paistinpannulla. Älä paista lohta liikaa!

Osta: lohi- tai kirjolohifilee, tuoretta salviaa, tomaatteja, kevätsipulia, kapriksia

MITÄ PIDIT?
0