Maku

Salvialla maustettu porsaan sisäfilee

1 h 15 min
3
0

Salvialla maustettu porsaan sisäfilee

Herkullista viikonloppu ruokaa.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1 kplporsaan sisäfileetä
  • 100 gsavustettua ilmakuivattua kinkkua
  • tuoretta salviaa (ruukullinen)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 tlsormisuolaa
  • mustapippuria myllystä

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Irroita salvian lehdet ja laita mortteliin. Lisää suola ja kuoritut valkosipulinkynnet. Hiero ainekset morttelissa tahnaksi. Hiero tahna  porsaan sisäfileen pintaan. Mausta vielä mustapippurilla. Anna marinoitua noin kaksi tuntia.

Kiedo savustetut ilmakuivatut kinkut sisäfileen ympärille ja kiinnitä paistomittari sisäfileen paksuimpaan kohtaan. Paista sisäfilettä uunissa 175 asteessa kunnes sisälämpötila on 68 astetta, noin puolituntia. Anna sisäfileen levätä vähintään 15 minuuttia ennen viipalointia. Tarjoile esimerkiksi valkosipuliperunoiden ja hunajaisten ruusukaalien kera.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä