Salsa-jauhelihakeitto

30 min
4.5
0

Salsa-jauhelihakeitto

GL
MU
0
4.5
Tämä salsa-jauhelihakeitto on arki-illan pelastus! Tomaattimurska ja -salsa tekevät keiton liemestä kivan punaisen. Helpon sopan raaka-ainelista on ilahduttavan lyhyt ja maukkaan loppusilauksen antavat ranskankermanokare ja avokadoviipaleet.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Juhani Salonen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gnaudan paistijauhelihaa
  • 10 dlvettä
  • 2 kpllihaliemikuutiota
  • 3 kplperunaa
  • 1/2 dltomaattisalsaa (taco)
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1/2 tlsuolaa

Tarjoiluun

  • 1 kplavokadoa
  • 50 granskankermaa (rasvaa 15-18 %)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Paista pannulla jauheliha kypsäksi ja kumoa se kattilaan.

Kuori ja kuutioi perunat ja pane kuutiot kattilaan veden ja lihaliemikuutioiden kanssa.

Keitä 10 minuuttia ja lisää sekaan tomaattimurska sekä tacokastike.

Keitä edelleen hetken ajan, kunnes perunat ovat kypsiä.

Kuori ja pilko avokado ja tarjoa keitto avokadoviipaleiden ja ranskankerman kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä