Maku

Salmiakkimarengit

2 h
5
2

Salmiakkimarengit

Salmiakkimarengit maistuvat ihanilta salmiakkikarkeilta. Marengit sopivat hyvin tarjottavaksi Halloween -juhlissa, mutta piristävät kahvipöytää muissakin tilaisuuksissa. Valitse marenkeihin sopiva väri juhlan mukaan!
Teksti Painted by Cakes
Kuvat Painted by Cakes
Tulosta
Mainos

Ainekset (60 kpl)

  • Oranssia pastaväriä
  • 2 kplkananmunanvalkuaisia (huoneenlämpöisinä)
  • 1 dlerikoishienoa sokeria
  • 2 tlsalmiakkijauhetta

Tee näin

2 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 30 min

Kuumenna uuni 100 asteeseen. 

Valmistele pursotinpussi asettamalla tähtitylla paikalleen ja levittämällä kevyesti pastaväriä pussin sisäpuolelle lähelle tyllaa.

Vaahdota valkuaiset ja lisää sokeri pienissä erissä koko ajan vatkaten. Vatkaa vielä hetki, kunnes marenki on paksua ja kiiltävää.

Kääntele joukkoon salmiakkijauhe.

Siirrä marenki pusrotinpussiin ja pursota pieniä ruusukkeita uunipellille. 

Kuivata marenkeja uunissa 1 tunnin ajan ja laita sitten uuni pois päältä ja anna marenkien kuivua uunin jälkilämmössä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä