Kotivinkki

Salaattikääröt tofu- ja lohitäytteillä

0
0

Salaattikääröt tofu- ja lohitäytteillä

Teksti Kotivinkki
Kuvat Kristiina Hemminki
Tulosta
Mainos

Ainekset

LOHIKÄÄRÖT:

  • 200 glohifileetä
  • 1 kerälehtisalaattia
  • kynnen kokoinenpala inkivääriä
  • ½ dlsoijakastiketta
  • ½ dlseesaminsiemeniä
  • öljyä paistamiseen
  • sinimailasen ituja tai muita ituja

TOFUKÄÄRÖT:

  • 200 gsavustettua tofua
  • 1 kerälehtisalaattia
  • ½ dlseesaminsiemeniä
  • öljyä paistamiseen
  • mungpavun ituja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Lohikääröt

1. Paloittele lohi. Raasta inkivääri. Sekoita raaste soijakastikkeeseen. Laita lohipalat kulhoon ja kaada kastike niiden päälle. Anna maustua 5 minuuttia, sekoita välillä.

2. Laita seesaminsiemenet lautaselle ja pyörittele lohipalat siemenissä.

3. Kuumenna öljy pannulla. Paista lohipaloja nopeasti parin minuutin ajan.

4. Huuhdo salaatinlehdet ja asettele ne pesiksi kuppeihin tai pieniin kulhoihin. Huuhdo ja valuta idut. Täytä salaattikipot vuorotellen iduilla ja lohipaloilla.

Tofukääröt

1. Valuta ja paloittele tofu. Laita seesaminsiemenet lautaselle ja pyörittele tofupalat niissä.

2. Kuumenna öljy pannulla. Paista tofupaloja muutaman minuutin ajan.

3. Tee tofukääröt kuten lohikääröt, ks. kohta 4.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä