Maku

Saksalaiset perunaletut

30 min
3
1

Saksalaiset perunaletut

Helpot ja herkulliset perunaletut vievät makumatkalle Saksaan.
Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 kpl)

  • 6 kplkiinteitä perunoita
  • 3 kplkanamunia
  • 3 rklvehnäjauhoja
  • 1 tljauhettua muskottipähkinää
  • 1-2 tlsuolaa
  • 1-2 tlmustapippuria rouhittuna
  • 1-2 rklkuivattuja tai tuoreita yrttejä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Aloita kuorimalla perunat. 

Raasta perunat tai käytä mandoliinia. 

Silppua sipuli. 

Sekoita isossa kulhossa silputtu sipuli, raastetut perunat, kananmunat, jauhot ja mausteet. 

Sekoita hyvin. 

Kuumenna suurehko paistinpannu hieman keskilämpöä korkeammalle lämmölle ja lisää öljy.

Nosta n. reilu ruokalusikallinen taikinaa pannulle (minulla mahtui yleensä n 3-4 lettua kerralla pannulle) ja paista kauniin värisiksi molemmilta puolilta. 

Lämmitä uuni n. 100-120 asteeseen ja nosta pannulta valmiit letut uuniin lämmittelemään. 

Tarjoile vihreän salaatin ja mieleisen kastikkeen kanssa. 

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä