Maku

Sahramitryffeli

8 h 15 min
0
0

Sahramitryffeli

Pääsiäisen persoonallinen jälkiruoka sahramin ystävälle. Kirkkaankeltainen jälkkäri ei paljon koristeluja kaipaa, ehkä pieni sitruunamelissan lehti olisi paikallaan. Tämän kanssa maistuvat jäiset marjat.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 50 gvoita
  • 1,5 dlvispikermaa
  • 0,5 gsahramia
  • 1 tlvaahterasiirappia
  • 200 gvalkosuklaata

Tee näin

8 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN8 h

Sulata voi kattilassa, lisää kerma. Kuumenna, lisää sahrami sekä vaahterasiirappi ja palastitut valkosuklaat. Kuumenna sekoitellen niin että suklaat sulavat. Jäähdytä hieman ja kaada pieniin annoslaseihin. Anna jähmettyä jääkaapissa yön yli. Koristele herkku jäisillä vadelmilla ja mustikoilla sekä sitruunamelissan lehdellä. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä