Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä noin 5 minuuttia.
Kuumenna pinnoitetussa kattilassa kerma, sokeri, appelsiininkuoriraaste ja sahrami sekoittaen lähes kiehuvaksi. Siirrä kattila pois liedeltä ja anna maustua noin 10 minuuttia.
Siivilöi appelsiininkuoret kermasta ja kuumenna kerma kattilassa vielä uudestaan lähes kiehuvaksi. Nosta liedeltä.
Lisää paloiteltu suklaa ja liivatelehdet kerman joukkoon. Sekoita, kunnes suklaa ja liivate ovat liuenneet kermaan.
Annostele seos jälkiruokamaljoihin ja siirrä jääkaappiin hyytymään vähintään pariksi tunniksi, mieluiten yön yli.
Ripottele hyytyneiden sahrami-valkosuklaavanukkaiden päälle granaattiomenan siemeniä ja paahdettuja mantelilastuja.
Koristele sahrami-valkosuklaahyytelöannokset appelsiininkuorisuikaleilla.