Maku

Ryynimakkarakastike – tuo suomalaisen keittiön helmi osaksi arkea tomaattisen kastikkeen muodossa

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Ryynimakkarakastike tuo vaihtelua arkiruokaan. Alle puolessa tunnissa valmistuva soosi maistuu perunoiden, pastan tai leivän ja salaatin kera.
MA
MU
0
0


Ainekset (4 annosta)

  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 2 tlrypsiöljyä
  • 2 tkl (à 400 g)tomaattimurskaa
  • 1lihaliemikuutio
  • ½ tlsuolaa
  • 1 tlpersiljaa
  • 1 tlsavupaprikajauhetta
  • 1 pkt (400 g)ryynimakkaraa
Tulosta

Ryynimakkarakastike valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna rasva pannulla ja kuullota sipulit.
  2. Lisää tomaattimurskat, liemikuutio ja mausteet. Hauduta noin 10 minuuttia.
  3. Poista makkaroista tarvittaessa kuoret.
  4. Viipaloi makkarat ja paahda kuivalla pannulla. Lisää makkarat tomaattikastikkeen joukkoon.
  5. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »