Maku

Rypsipossurullat sinihomejuusto-karpalotäytteellä

35 min
0
0

Rypsipossurullat sinihomejuusto-karpalotäytteellä

Maukkaat possurullat ovat porsaan, sinihomejuuston ja karpaloiden täydellinen yhdistelmä.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 6 kplHK Rypsiporsas fileepihviä, maustamaton (paketissa 3 kpl)
  • 100 gsinihomejuustoa
  • 6 rklkuivattuja karpaloita
  • 1 rklvoita
  • 1 rklöljyä
  • 1 rklroseepippuria
  • 2 dlruokakermaa
  • 0,5 tlsuolaa

Tee näin

35 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN20 min

Nuiji possufileet ohuiksi lihanuijalla. 

Leikkaa pala homejuustoa ja laita ruokalusikallinen karpaloita.

Rullaa kiinni ja sulje cocktail-tikuilla. Voit käyttää naruakin. 

Paista voissa ja öljyssä niin, että pintaan tulee väriä. Nosta rullat uunivuokaan.

Lisää ruokalusikallinen pippureita paistinpannulle ja samoin myös kerma.  Lisää suola ja anna kastikkeen valmistua.

Kaada kastike vuokaan possurullien seuraksi. 

paista noin 20 minuuttia 200-asteisessa uunissa. 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä