Kotivinkki

Rydbergin pannu

0
0

Rydbergin pannu

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4 isoaperunaa
  • vettä
  • suolaa
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • 1sipuli
  • 400 gnaudan ulkofileetä
  • nippuruohosipulia
  • pippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä niitä 2–3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Huuhdo perunat nopeasti kylmän veden alla. Valuta ja kuivaa perunat.

2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista perunat kauniin ruskeiksi.

3. Hienonna sipulit ja paista ne pannulla erikseen.

4. Kuutioi liha. Paista se pannulla pienissä erissä kauniin ruskeaksi.

5. Hienonna ruohosipuli.

6. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Vinkki!

Osta: naudan ulkofileetä, perunoita, ruohosipulia

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä