Maku

Ruusunmarjarahka – lapsuuden lempeä makumuisto

45 min
0
0

Ruusunmarjarahka – lapsuuden lempeä makumuisto

Helppo ja herkullinen jälkiruoka tai välipala.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 200 gruusunmarja sose (pakkasmarja)
  • 200 gpakaste vadelmia (suomalaisia)
  • 500 gValio pehmeä maitorahka
  • 2 rklsokeria

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Sulata ruusunmarjasose ja pakaste vadelmat. Laita rahka ja ruusunmarjasose kulhoon. Lisää sokeri ja sekoita hyvin. Lisää vadelmat varovasti sekoittaen rahkan joukkoon. Säästä muutama vadelma annosten koristeluun. Peitä kulho kelmulla ja nosta ruusunmarjarahka jääkaappiin tekeytymään puoleksi tunniksi. Laita ruusunmarjarahka tarjoilukulhoihin ja koristele vadelmillaa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä