Ruusukaalisalaatti ja sinappikastike

0
0

Ruusukaalisalaatti ja sinappikastike

Pannulla nopeasti paistettu ruusukaali maistuu ihanalta pekonin ja sinihomejuuston kanssa - sinappikastiketta unohtamatta!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 300 gruusukaaleja
  • 100 gpekonikuutioita
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 100 gsinihomejuustoa

Kastike

  • 1 rklkokojyväsinappia
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 rklpunaviinietikkaa

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Napsi ruusukaaleista uloimmat lehdet pois. Leikkaa ruusukaali noin 1/2 cm paksuisiksi siivuiksi. Jätä pois kannat.

Paista pekonit pannulla rapeaksi. Nosta pekoni talouspaperin päälle lautaselle valumaan.

Jätä noin ruokalusikallinen pekonin paistorasvaa pannulle. Lisää pannulle loraus oliiviöljyä. Laita viipaloidut ruusukaalit pannulle. Paista reilu viisi minuuttia kunnes ruusukaalit alkavat saada väriä pintaan.

Kumoa ruusukaalit lautaselle. Lisää pekoni ja murenna päälle sinihomejuustoa.

Sekoita kastikeainekset ja lusikoi salaatin päälle. Tarjoile lämpimänä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä