Kotivinkki

Ruusukaalipaistos 10 minuutissa

10 min
0
0

Ruusukaalipaistos 10 minuutissa

Herkullinen ruusukaalipaistos saa makua myös pekonista ja avokadosta.
Teksti Marja Samuli
Kuvat Sanna Peurakoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 1 pspakaste- tai tuoretta ruusukaalia (450 g)
  • 4pekoniviipaletta
  • 1 tlvalkosipulimurskaa
  • öljyä
  • 1kypsä avokado
  • 1limen puristettu mehu
  • 4–5kierrosta mustapippuria myllystä
  • ½ tlsuolaa

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

1. Paahda pekoni rapeaksi pannulla. Sulata ja valuta ruusukaalit ja leikkaa ne puoliksi. Nosta pekonit talouspaperin päälle valumaan.
 

2. Lisää pannulle tilkka öljyä, puolitetut ruusukaalit ja valkosipulimurska. Paista käännellen muutaman minuutin ajan, kunnes ruusukaali on saanut hyvin väriä.
 

3. Paloittele pekonit, viipaloi avokadonliha ja lisää ne ruusukaalipaistoksen päälle. Mausta paistos lopuksi limen mehulla, suolalla ja mustapippurirouheella. Nosta ruusukaalipaistos tarjolle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä