Ruusukaalipaistos 10 minuutissa
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Herkullinen ruusukaalipaistos saa makua myös pekonista ja avokadosta.
0
Kuvat
Julkaistu 6.4.2016

Ruusukaalipaistos 10 minuutissa
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1 pspakaste- tai tuoretta ruusukaalia (450 g)
- 4pekoniviipaletta
- 1 tlvalkosipulimurskaa
- öljyä
- 1kypsä avokado
- 1limen puristettu mehu
- 4–5kierrosta mustapippuria myllystä
- ½ tlsuolaa
1. Paahda pekoni rapeaksi pannulla. Sulata ja valuta ruusukaalit ja leikkaa ne puoliksi. Nosta pekonit talouspaperin päälle valumaan.
2. Lisää pannulle tilkka öljyä, puolitetut ruusukaalit ja valkosipulimurska. Paista käännellen muutaman minuutin ajan, kunnes ruusukaali on saanut hyvin väriä.
3. Paloittele pekonit, viipaloi avokadonliha ja lisää ne ruusukaalipaistoksen päälle. Mausta paistos lopuksi limen mehulla, suolalla ja mustapippurirouheella. Nosta ruusukaalipaistos tarjolle.