Maku

Ruusukaali-papupaistos – värikäs lisuke lihalle

1 h
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Ruusukaali-papupaistos on loistava lisäke lihalle! Kauniin värinen paistos syntyy porkkanoista, ruusukaaleista, pavuista ja sienistä.
GL
KA
MU
4.7
0
Julkaistu: 15.4.2011


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 250 gvihreitä papuja
  • 2 kplporkkanaa
  • 400 gruusukaalia
  • 100 gsiitakesieniä
  • 1/2 tlsuolaa

Paistamiseen

  • 1 rklvoita
Tulosta

Leikkaa pavuista päät pois. Kuori porkkanat ja leikkaa lanteiksi. Irrota ruusukaalista uloimmat lehdet yksi kerrallaan ja hienonna kaalin sisäosa.

Keitä porkkanoita suolatussa vedessä noin 3 minuuttia.

Lisää pavut ja jatka keittämistä toiset 3 minuuttia.

Lisää vielä ruusukaalit ja anna kiehahtaa.

Nosta kaikki kasvikset kattilasta suoraan kylmään veteen jäähtymään.

Valuta jäähtyneet kasvikset hyvin.

Leikkaa sienet puoliksi ja revi suikaleiksi.

Paista kaikki vihannekset ja sienet nopeasti voissa pannulla.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoa ruusukaali-papupaistos karitsan niskan ja kastikkeen kanssa.  

Kommentoi »